fbpx

A bálna, mint spirituális lény

Egy régi történet szerint a bálna belsőjében egy kedves, csodaszép lány él, aki a bálna lelkét és az ősi tudást őrzi.

A bálna számos őslakos amerikai törzs történetében elismert és tiszteletben tartott totem állat. Különösen a Csendes-óceáni partvidéken élő őslakos amerikai törzsek tartják nagy becsben. A bálna együttérző, magányos lényként a bölcsességet és a spirituális élet tudatosságát jelképezi. Bizonyos kultúrák szerint szabadon úszó, egészséges bálnát látni szerencsét hoz.

A bálnát általában az érzelmekkel, a belső igazsággal és a kreativitással társítják. Íme a totem további jelentései:

· Bölcsesség

· Spirituális fejlődés

· Fizikai és érzelmi gyógyulás

· Ősi tudás

· A család és a közösség fontossága

· Érzelmi újjászületés

· Békés erő

· Alkotás

· Kommunikáció

A bálna totemállatként összemossa a tudatos és tudattalan dolgokat. Ha megjelenik valakinek álmában, az azt jelenti, hogy az álmot látó útmutatást kap arra nézve, hogy merre kell indulnia, és milyen tetteket kell végrehajtania azért, hogy végre kezébe vegye a saját sorsát. Azt jelenti, hogy ideje felállni, felszólalni, kiállni az igazáért. A bálnák a tudatosságot és az intuíciót képviselik. Bálnával álmodni azt jelenti, hogy eljött az ideje, hogy az álmot látó jobban odafigyeljen a saját belső hangjára és mondanivalójára.

Ugyanakkor a bálna hatalmas mérete szimbolizálhatja a túlterheltség érzését is. Ha valaki bálnákkal álmodik, lehet, hogy túl sokat vállalt a munkahelyén, a magánéletében vagy más kötelezettségei terén. Érdemes megfontolnia, hogy kevesebbet vállaljon.

Forrás: spiritanimal.info

Hasonló cikkek

A bálnák ujjlenyomata

Tudtad, hogy a bálnák egyedileg azonosíthatók a farokúszóik alapján? A bálnák farokúszójának alakja, a hátoldalon lévő fehér és sötét foltok, ezek száma, alakja és elhelyezkedése

Tovább olvasom »